A KOHLER DÍZELMOTOR ELŐNYEi

A RANGER Dieselt egy 1028 köbcentis Kohler 3 hengeres vezérműtengelyes folyadékhűtéses motor hajtja. Ez a bizonyítottan magas teljesítményű dízelmotor indirekt befecskendezéssel sima teljesítményt és csökkentett égési zajszintet nyújt. Az önműködő felső vezérműtengely a mechanikus hajtáslánc zaját is csökkenti.

TARTÓS, IDŐTÁLLÓ MOTORTERVEZÉS

A kompakt, csúcsteljesítményű RANGER Diesel Kohler motor öntöttvas forgattyúháza tartósságot, az alumínium hengerfej kisebb súlyt biztosít. A teljes-körű nyomóolajozás elsőrangú védelmet és motor élettartamot biztosít. Továbbá, az új erőmű megfelel a 4. szintű EPA/CARB szabványnak.

MASSZÍV 110 AMP VÁLTÓÁRAMOS GENERÁTOR

Az elsőrangú tartozékintegráció és az elektronikai szükségletek kiszolgálásához a RANGER Diesel egy masszív,110 amperes váltóáramos generátor-kimenettel rendelkezik – ez több mint az előző modell duplája.

SZÜKSÉG SZERINTI VALÓDI ÖSSZKERÉKMEGHAJTÁS

A Polaris valós AWD meghajtásával nagyobb tapadáso igénye esetén mind a négy kerék automatikusan működésbe lép, és 2WD meghajtásba áll vissza, ha már nem szükséges. Könnyebb, feszesebb kanyarodásokhoz 2WD-ben a VersaTrac Turf Üzemmód-kapcsoló kioldja a hátsó differenciálművet így nem túrja fel a gyepet.

KATEGÓRIAVEZETŐ VONTATÓ ÉS TEHERHORDÓ KÉPESSÉG

Az órisái több mint 900 kilogrammos vontatóképességével és szabványos 2 colos vonóhorgával a RANGER CREW® XP 1000 segítségével magabiztosan teljesítheti a legnehezebb feladatokat. Továbbá, kategóriavezető 680 kilogrammos hasznos teherhordó teljesítményét kiemeli hátsó, gázrugó rásegítéses billenthető, akár 453 kilogramm kapacitású konténere és egy teljes méretű raklap.

EGÉSZ NAPOS VEZETÉSI KÉNYELEM

A RANGER Dieselt ideális ülésmagassággal párosított széles lábtérrel terveztük, a könnyű be- és kiszálláshoz. Tapasztalja meg a 25.4 cm-es tartományban állítható kormányoszlopot és a három felnőttet is befogadó teret!

ZÖKKENŐMENTES ÉS ERŐS LENGÉSCSILLAPÍTÓK

A teljes 25.4 cm-es Kettős A-karos első felfüggesztés és a 25.4 cm-es Független Hátsó felfüggesztés sima vezetést biztosít, még 680.4 kg hasznos teher és egy tonnás vontatmány esetén is!

NAGY HASMAGASSÁG

A Polaris mérnökei a RANGER Dieselt sima vezetésre, kezelésre és ideális 206cm fordulókörrel tervezték, 30.5 cm hasmagassággal.

SOKOLDALÚ CARLISLE 489 GUMIK

A Sokoldalú Carlisle 489 gumik jó tapadást és könnyű kormányzást biztosítanak. A lekerekített sarok futófelület-mintázattal a gumik kanyarodás közben is extra tapadást biztosítanak.

TELE KÉNYELEMMEL

A vezetőoldali üzemanyag-hozzáférés, a nagy 37.9 L dízeltartállyal a munkaidő-vagy vontatás alatti töltést pofonegyszerűvé teszi. A karbantartás még sosem volt ilyen egyszerű. A motorolaj ellenőrzéséhez és újratöltéséhez csak emelje meg a szállítótartályt. Továbbá, nagyszámú zsíros illesztés gondoskodik a törmelékeltávolításáról.

A PRO-FIT ELŐNYE

Üdvözöljük a tartozékok beépítése, minősége, illesztése és kidolgozás új szabványának világában, amelyet az iparág exkluzív Pro-Fit fülke rendszere testesít meg. A rendkívül moduláris fülke rendszer különböző fülke változatokat tesz lehetővé, kezdve a robusztus ponyva ajtós megoldásoktól, amelyek „poli” szélvédőtől kezdve kibillenthető prémium autóüveg szélvédőkig kapható, egészen az elektromos ablakkal egybeépített ajtókig. Sőt mit több, az erre tervezett épített alváz rendelkezik olyan speciális csatlakoztató pontokkal, melyek segítségével a fülke rendkívül könnyedén felszerelhető és eltávolítható.

vezető tárolási megoldások

A RANGER Diesel egy összesen 37 Literes zárt tartályhelyet és rengeteg könnyen elérhető műszerfali tárhelyet biztosít, így a szükséges eszközei mindig kéznél lesznek.

CÉLIRÁNYOSAN STÍLUSOS

A RANGER CREW Diesel fényszóró alakja ideális 55 W alacsony vagy 60W magas fénysugár szórást biztosít.

KIEGÉSZÍTŐK KEZELÉSÉHEZ ÉPÍTVE

A motorháztető alá beépített csörlőtartóval és vezetősínnel könnyű műszerfali hozzáférést biztosítunk, a tartozékok felszerelését a rendkívül felhasználóbarát kábelezés is könnyíti.

HOMOLOGACE

EU -
bruttó
260.000

SZÍN

Select Model Family
Motor Típusa
4-Ütemű DOHC Egy Hengeres
Lökettérfogat
567cc
Üzemanyag rendszer
Elektromos üzemanyag befecskendezés
Átvitel/ Meghajtás
Automatikus PVT P/R/N/L/H; Tengely
Meghajtás Típusa
Igénybe vételtől függő AWD/2WD
Hűtés
Folyadékhűtés
Elülső Felfüggesztés
Kettős A-Karok Stabilizátor Rúddal 9"(22.9 cm) Travel
Hátsó Felfüggesztés
Kettős A-Karok Stabilizátor Rúddal 9.5" (24 cm) Travel
Első/Hátsó Fékek
4 Kerekes Hidraulikus Tárcsa fék, Dupla Féknyerges
Rögzítő Fék
Váltóba Épített
Első Gumik
25 x 8-12; Ancla
Hátsó Gumik
25 x 10-12; Ancla
Kerekek
Préselt Acél
Utastér méretei (H x Sz x M)
51 x 102 x 23 cm
Elülső / Hátsó tárolók terhelhetősége
NA / 136.1 kg
Üzemanyag Tank mérete
27.4 L
Hasmagasság
26.7 cm
Teljes Jármű méretei (H x Sz x M)
273 x 127 x 175.2 cm
Tengelytávolság
196 cm
Súly üresen
452 kg
Tároló Rendszer
Lock & Ride
Maximálisan Vontatható Súly
680.4 kg
Vontatás / Típusa
Standard /1.25" Vonóhorog
Felszereltség
Digitális Műszeregység, Sebességmérő, Kilométerszámláló, Napi kilométerszámláló, Fordulatszámmérő, Hűtőfolyadék Hőmérsékletmérő, Feszültségmérő, Időmérő, Szervízjelző, Óra, Sebességfokozat jelző, Üzemanyagszint jelző, Magas Hőmérsékletjelző, Biztonsági öv figyelmeztető, Szivargyújtó
Változatok
Off-road EU
gazdálkodáshoz
vadászathoz
munkához
játékhoz

VISZONTELADÓK

MUTASD
POSLEDNÍ NOVINKY