A VILÁG LEGERŐSEBB SIDE BY SIDE HASZONJÁRMŰVE

A feltuningolt ProStar 1000 motor iparágvezető 80 lóerőt és 82 newtonméter forgatónyomatékot biztosít teljesen feltekerve, amikor arra szüksége van. Ikerhengerek biztosítják a csendes járást, így a motor halkabb zümmögő hangot ad még a nehezebb húzási és vontatási feladatok végrehajtásakor is.

IPARÁGVEZETŐ TELJESÍTMÉNY

A RANGER CREW® XP 1000 a hátsó kerekekre 15 százalékkal nagyobb teljesítményt ad, mint a Pioneer 1000. Ez azt jelenti, hogy több erő áll rendelkezésre, amikor a munka azt megköveteli
és nincs túlterhelve a mindennapi feladatokat ellátó meghajtólánc.

PRO-LOCK™ ON-DEMAND ÖSSZKERÉK-MEGHAJTÁS

A Pro-Locknál nem volt még gyorsabb AWD váltó rendszerünk! Mind a négy kerék szinte azonnal erőre kap, amikor jobb tapadásra van szükség és azonnal visszavált 2WD-re, amikor nincs arra szükség, nem kell várni, míg a kellő nyomást eléri a rendszer, illetve nem kell leállni és átállítani a szerkezetet, mint versenytársaink esetében.  Továbbá, 2WD-ben a VersaTrac Turf Üzemmód kapcsoló rögzíti a hátsó differenciálművet a könnyebb és szorosabb kanyarvételhez, ami nem fogja tönkre tenni pázsitját.

KATEGÓRIAVEZETŐ VONTATÓ ÉS TEHERHORDÓ KÉPESSÉG

A több mint 900 kg vontató képességével és szabványos 2 colos vonóhorgával a RANGER CREW® XP 1000 segítségével magabiztosan teljesítheti a legnehezebb feladatokat. Továbbá, kategóriavezető 680 kg-os hasznos teherhordó teljesítményét jól szemlélteti hátsó, rásegítéses billentésű, maximum 450 kg kapacitású konténere és egy teljes méretű raklap.

KÖNNYŰ KARBANTARTÁSRA TERVEZVE

A RANGER® tervezésének egyik szempontja az volt, hogy karbantartását gyorsan és egyszerűen
elvégezhesse garázsában, karbantartás céljából könnyen hozzáférhető olajszűrővel, olajmérő pálcával és leeresztő dugasszal. The Polaris Engineered™ PS-4 Extreme Duty és a PS-4 Oil Change olajcserét szolgáló csomagok megfelelő védelmet biztosítanak motorjának, megfelelő olajmennyiséggel és megfelelő szűrővel, annak érdekében, hogy a cserét gyorsan végre tudja hajtani és pár
perc alatt újból úton lehessen.

PRÉMIUM FÉNYEZÉS ÉS KEREKEK

A CREW XP 1000 EPS modellek prémium fényezéssel érkeznek egyenesen a gyárból. E védőbevonat nyolcszor karcállóbb, mint a szokásos műanyag karosszéria a hosszú távú tartósság érdekében. A megmunkált alumínium kerekek is szabvány tartozékok a stílusosabb megjelenés és a jobb teljesítmény érdekében.

HÁROM ÜZEMMÓDÚ GÁZADAGOLÁS SZABÁLYOZÁS

A CREW XP 1000 szabványos gázadagolási üzemmódjaival nem csak, hogy az iparágban a legnagyobb
erőre tud szert tenni, de egyedülállóan tudja szabályozni mind a 999 köbcenti teljesítményét. A Munka üzemmód akkor használandó, ha pontosságra van szükség, a Szabványos üzemmód a hagyományos fojtás-erő teljesítmény keverék előállítását szolgálja, és a Teljesítmény üzemmód akkor használandó, ha teljes gázzal akar hajtani.

RÁZKÓDÁSMENTES UTAZÁSI LENGÉSCSILLAPÍTÁS

A Dual A-Arm lengéscsillapító teljes 10” (25,4 cm) kifutása elől és a Független Hátsó Lengéscsillapítás 10” (25,4 cm) kifutása az utazást rázkódásmentessé teszi, még 680 kg hasznos teher és egy teljes tonna vontatása mellett is! Állítható szorítók segítségével szabályozni lehet a rugók előterhelését a vontatandó súlynak megfelelően.

30 CENTIS HASMAGASSÁG

A mély keréknyomok, gyökerek és akadályok közti navigáláshoz nagyobb hasmagasságra van szükség. A RANGER CREW® XP 1000 30 centis hasmagassága lehetővé teszi, hogy messzebb jusson és eredményesebb legyen. Ez 9 százalékkal nagyobb hasmagasság, mint a Can-Am Defender HD10 esetében.

KÉNYELEM ÉS ERGONÓMIA 6 SZEMÉLYRE

A RANGER® széles osztatlan padja és lágy ülése egész napos kényelmet biztosít akár 6 személy
számára. A RANGER® szintén célirányosan készült annak érdekében, hogy könnyen be és ki lehessen szállni a fülkéből a nap során, több mint 25 centiméteres csomagtartó és 71 centiméteres fülke nyílással. A sártól történő védelem érdekében járművét teljesen új, gyárilag telepített félmagasságú ajtókkal szállítjuk.

INNOVATÍV ÉS KÉNYELMES TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

A RANGER CREW XP 1000-vel 119 literes tárolási teret kap fülkéjében, amely bőséges műszerfalon
található könnyen hozzáférhető tárolóhelyet tartalmaz, ahol a tárolt tárgyak
mindig kéznél vannak. Ehhez képest a Kawasaki® Mule PRO-FXT™ mindössze 9,5
literes belső tárolási hellyel rendelkezik.

SZABVÁNYOS ELEKTRONIKUS SZERVOKORMÁNY

A legsimábban működő, legérzékenyebb szervokormány ami kapható, állítható rásegítéssel - Variable
Assist - a kis sebességnél történő könnyebb kormányzás érdekében, a sebesség
növelésével pedig nagyobb érzékenységgel. EPS rendszerünk lehetővé teszi, hogy
egész nap dolgozzon és utazzon, és kevésbé fárasztó módon.

A PRO-FIT ELŐNYE

Üdvözöljük a tartozékok beépítése, minősége, illesztése és kidolgozás új szabványának világában,
amelyet az iparág exkluzív Pro-Fit fülke rendszere testesít meg. A rendkívül moduláris fülke rendszer különböző fülke változatokat tesz lehetővé, kezdve a robusztus ponyva ajtós megoldásoktól, amelyek „poli” szélvédőtől kezdve kibillenthető prémium autóüveg szélvédőkig kapható, egészen az elektromos ablakkal egybeépített ajtókig. Sőt mit több, az erre tervezett épített alváz rendelkezik olyan speciális csatlakoztató pontokkal, melyek segítségével a fülke rendkívül könnyedén felszerelhető és eltávolítható.

INNOVATÍV ÉS KÉNYELMES TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

A RANGER CREW XP 900-as járművel 119 literes tárolási helyet kap fülkéjében, amelyet további bőséges, könnyen hozzáférhető olyan műszerfalra szerelt tárolóhelyek kisérnek, ahol a tárolt tárgyak mindig kéznél vannak. Ehhez képest a Kawasaki® Mule PRO-FXT™ mindössze 9,5 literes belső tárolási lehetőséggel rendelkezik.

CÉLIRÁNYOSAN STÍLUSOS

A Ranger Crew® XP 1000 EPS fényszóró alakja ideális fénysugár szórást biztosít az 55 W-os alacsony,
illetve a 60 W-os magas pozíciójában. A vezető oldali és az utasoldali hálóknak köszönet a járműbe történő be- és kiszállás egyszerű, mindemellett a látványuk is gyönyörködtető.

A POLARIS ÁLTAL TERVEZETT TARTOZÉKOK TELJES KÖRE

Tegye RANGER® járművét még tökéletesebbé aPolaris által tervezett tartozékokkal. Több mint 350
rendelkezésre álló tartozéka és az olyan Polaris exkluzív technológiák mellett, mint például a Lock & Ride®, biztos lehet abban, hogy a Polaris által tervezett tartozékok kellemesebbé fogják tenni utazását, mind a hátsó kertekben, mind az erdős terepeken.

HOMOLOGACE

Off-Road -
bruttó
7.160.000 Ft-tól

SZÍN

Select Model Family
Motor Típusa
4-Ütemű Iker Dugattyús
Lökettérfogat
999cc
Üzemanyag rendszer
Elektromos üzemanyag befecskendezés
Átvitel/ Meghajtás
Automatikus PVT P/R/N/L/H; Tengely
Meghajtás Típusa
Nagy Teljesítményű Igénybe vételtől függő AWD/2WD
Hűtés
Folyadékhűtés
Elülső Felfüggesztés
Kettős A-Karok 10.0" (25.4 cm)
Hátsó Felfüggesztés
Kettős A-Karok 10.0" (25.4 cm)
Első/Hátsó Fékek
4 Kerekes Hidraulikus Tárcsa fék, Dupla Féknyerges
Rögzítő Fék
Váltóba Épített
Első Gumik
26 x 9-12; PXT
Hátsó Gumik
26 x 11-12; PXT
Kerekek
Alumínium Black Xcelerator
Utastér méretei (H x Sz x M)
93.3 x 137.8 x 31.75 cm
Elülső / Hátsó tárolók terhelhetősége
- / 453.6 kg
Üzemanyag Tank mérete
37.9 L
Hasmagasság
28.7 cm
Teljes Jármű méretei (H x Sz x M)
370.8 x 162.6 x 187.3 cm
Tengelytávolság
297.2 cm
Súly üresen
723.9 kg
Tároló Rendszer
Lock & Ride
Maximálisan Vontatható Súly
680.4 kg
Vontatás / Típusa
Standard/1.25" Receiver
Felszereltség
Digitális Műszeregység, Sebességmérő, Távolságmérő, Napi kilométerszámláló, Fordulatszámmérő, Hűtőfolyadék Hőmérsékletmérő, Feszültségmérő, Időmérő, Szervízjelző, Óra, Sebességfokozat jelző, Üzemanyagszint jelző, Magas Hőmérsékletjelző, Biztonságiöv figyelmeztető, Szivargyújtó
Változatok
Off-road EU
gazdálkodáshoz
vadászathoz
munkához
játékhoz

VISZONTELADÓK

MUTASD
POSLEDNÍ NOVINKY